Hotel Katamare

Otvorene pozicije - 0

O kompaniji

Hotel Katamare je sinonim za visoke standarde koji su prilagođeni i najzahtjevnijim gostima i nalazi se na samoj obali mora. Namijenjen je onima koji vole slobodu, privatnost i udobnost, a opet su u neposrednoj blizini svih dešavanja grada Budve.

Smještajni kapacitet hotela Katamare je opremljen u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Elegantna kolekcija od 54 moderno opremljene sobe i 6 apartmana sa privatnim balkonima svojim stilom, luksuzom i udobnošću obezbjeđuju potpuno novi nivo doživljaja. Dva azurno plava bazena i pogled na Jadransko more, upotpunjuju savršeno iskustvo boravka u hotelu.

Calmo Mare restoran sa vrhunskim ljetnjim gastronomskim specijalitetima, pogledom na more i bazenom u produžetku restorana, čine hotel Katamare idealnim izborom za ljetnji odmor. Gosti će se posebno radovati Amare rooftop baru sa bazenom i pogledom na Jadran. Hotel raspolaže salom za sve vrste događaja kao i VIP salonom za sastanke na najvišem nivou.

Portfolio