Forestino Montenegro doo

Otvorene pozicije - 0

Pošalji poruku "Forestino Montenegro doo"

Follow us

O kompaniji

Ovaj posao smo prvo počeli kao servis za opravku suncobrana i vrlo brzo smo postali pouzdan partner poznatih evropskih proizvođača .
Poslije višegodišnjih analiza, ispitivanja i pripreme, odlučili smo domaćem tržištu ponuditi i svoj proizvod, suncobran FORESTINO, koji je u cijelosti plod vlastite proizvodnje.

Kroz godine provedene u održavanju uvoznih suncobrana, stekli smo dosta znanja i iskustva, ali i veliko povjerenja domaćih i stranih partnera.

Pažljivo analizirajući potrebe našeg tržišta i pomno prateći sve teškoće u održavanju i korišćenju suncobrana, odlučili smo, tržištu Crne Gore, ponuditi jedinstven proizvod, malu seriju suncobrana vrhunskog kvalteta i jednostavnog načina upotrebe, suncobrane više različitih tipova, veličina i oblika, koje možemo proizvesti i prema potrebama Vašeg prostora, a koje uvijek karakteriše jedna ista osobina – dugotrajnost.

Naš sevis uvijek je spreman, da sve eventualne kvarove na našim suncobranima, otkloni u najkraćem roku, na čitavoj teritoriji Crne Gore.

Izdavanjem jednogodišnje ili dvogodišnje garancije (zavisno od tipa), koja ide uz sve naše proizvode, obavezujemo se da ćemo sve eventualne kvarove otkloniti u vrlo kratkom roku. Postprodajnu podršku i rezervne dijelove obezbijedili smo i za period poslije isteka garancije.

Poslije isteka vijeka korišćenja, od svih naših kupaca otkupićemo dotrajale suncobrane, po vrlo povoljnim cijenama, što predstavlja dodatni kvalitet naše ponude.

Sve nabrojano, našu ponudu čini nemjerljivo vrijednom i jedinstvenom u Crnoj Gori.