O kompaniji

  • Zelim da vam predstavim nasu kompaniju FreeJack d.o.o koja se profesionalno bavi Audio-Video i Smart Home sistemima od 2010. god.

Prepoznati smo kao pouzdana i postojana lokalna kompanija sa sjedistem u Tivtu koja iza sebe ima niz uspjesnih projekata i veoma zadovoljnih klijenata – kako u Crnoj Gori tako i u inostranstvu (USA, Svajcarska, Kipar itd.)

Takodje, mozemo se pohvaliti i nasom proizvodnjom rasvjete u Estoniji, gdje imamo brand – Connected Lifestyle.

 

Firma ima 5 sektora:

 

Smart Home Sistemi (projektovanje i izvodjenje visokokvalitetnih sistema kucne automatizacije, naprednih multimedijalnih sistema, kao i drugih hi-end sistema slabe struje – kako za rezidencijalne, tako i za komercijalne objekte i jahte).

Event Produkcija (Ozvucenje, rasvjeta, efekti, bine, konstrukcije, satori i druga oprema za dogadjaje, kao I organizacija kompletnih dogadjaja).

Construction – Zavrsni unutrasnji gradjevinski radovi za luksuzne objekte (molersko-gipsarski i drugi radovi u objektima gdje su postavljeni visoki kriterijumi u pogledu kvaliteta i izgleda zavrsenih radova, interfoni, alarmi, video nadzori..)

Smart Store – Maloprodaja i veleprodaja audio-video i druge opreme (Control4, Bose, JBL, Harman-Kardon, Audiotechnica, Wharfedale, Hikvision, Pakedge, Triad, Denon, Marantz itd…)

Connected Lifestyle – Sektor proizvodnje – Nasa firma u Estoniji (Moderna rasvjeta – Unutrasnja i spoljasnja rasvjeta za sve vrste objekata.)