Ekskluzivni Hotel Katamare 4* pruža priliku talentovanim kadrovima da se pridruže dinamičnom i uspješnom timu!

 

U potrazi smo za kandidatima koji su proaktivni, uživaju u radu sa ljudima, sa izraženim prodajnim vještinama i sklonosti ka timskom radu.

Kandidatima nudimo smještaj u novom objektu na samo par minuta od hotela, uz obezbijeđena dva obroka, kao i plaćene troškove radne dozvole i sanitarnog pregleda.

Organizovana opšta orijentacija i specijalizovana obuka za određene kadrove, kao i mogućnost za napredovanje shodno angažovanju.

Srž naše filozofije jeste fokus na gosta sa ciljem stvaranja nezaboravnog iskustva uz vrhunsku uslugu, zbog čega se procesu selekcije kandidata daje na velikoj važnosti.

U procesu selekcije nam je veoma bitna strast prema ugostiteljstvu, relevantno radno iskustvo kao i poznavanje engleskog jezika, u zavisnosti od pozicije za koju se kandidat prijavljuje. Dobre komunikacijske vještine i ljubaznost su uvijek prednost u našem poslu.

Nakon selekcije i obavljenih intervjua sa šefovima sektora, odabrani kandidati će otpočeti svoj radni angažman u maju ove godine.

Za više informacija o slobodnim radnim mjestima možete posjetiti sledeći link: https://jobzilla.me/employer/katamare/ ili pošaljite Vašu biografiju na e-mail [email protected] sa naznakom za koje radno mjesto konkurišete.